25
November
12:00 — 15:00
Mikael Agricola Church
Tehtaankatu 23

Helsinki, 00150 Finland
Loading Events
  • This event has passed.

A bazaar like no other – it’s English, it’s ethnic and it’s full of suprises.

Traditional English food and culture is imported in the way you’re accustomed to or for something completely different. Mince pies, Christmas crackers, cream teas, African food and a whole host of unique gifts can be bought at reasonable prices. The 2nd-hand book store is a real hit as is the raffle with plenty of fun prizes to be won. To the delight of everyone, Morris dancers and even Santa will drop in. Come see for yourself.

To be sure, to be sure you get your goodies, place your orders for pork sausages, Christmas puddings and other must-haves at our online shop found here: https://www.anglican.fi/shop/ Pay online or at the Bazaar where you can pick up your order. Direct your enquiries about the shop and its products to shop@anglican.fi.

For more info: https://www.anglican.fi/

Nämä etniset joulumyyjäiset ovat englantilaiset ja samalla myös sekoitus monen eri maan jouluperinteitä. Saat täällä tuulahduksen englantilaisesta ruoka- ja kulttuuriperinteestä, joka on myyjäisissä esillä hyvin monipuolisesti. Tarjolla on perinteisiä englantilaisia ja afrikkalaisia herkkuja, antikvariaattikirjojen kauppa, arpajaiset ja erilaisia pieniä lahjoja ja joulukoristeita ostettavaksi pukinkonttiin. Voit lepuuttaa jalkojasi istahtamalla välillä kahvilaamme ja nauttia siellä perinteistä englantilaista teetä skonsseineen. Myyjäisten ohella ohjelmassa mm. Morris-tanssia ja tietenkin lasten odottama JOULUPUKKI! Tule kokemaan erilaiset joulumyyjäiset ja tuo kaverisikin!

Jotta saisit varmasti haluamasi perinteiset englantilaiset herkut joulupöytään, ole hyvä ja tilaa jouluvanukkaat ym. etukäteen täältä: https://www.anglican.fi/shop/. Maksa tilauksesi netissä tai myyjäisissä tilauksia noutaessasi. Jos sinulla on kysymyksiä kaupan tuotteisiin liittyen, ole hyvä ja lähetä ne osoitteeseen shop@anglican.fi. HUOM! Myyjäisten ja webshopin tuotteet eivät ole täysin samat vaan täydentävät toisiaan.

Lisäinfoa tapahtumasta osoitteesta https://www.anglican.fi/

Details

Date:
November 25, 2017
Time:
12:00 - 15:00